Szolgáltatások

Szolgáltatások

Új külsőre vágysz? Rendben vagy magaddal, de valami még hiányzik?

Dolgozzunk együtt egy kreatív projekten – Rajtad!

A külsőd csak egy része a történetnek: fontos a személyiséged, a testbeszéded, az önértékelésed és az önbizalmad is. Az imázs nem csak az, amit viselsz, hanem az is, amilyen képet mutatsz magadról. Akár meetingen, interjún, randin vagy a barátaiddal vagy, a külsődnek tükröznie kell a valódi és magabiztos énedet.

Én, mint stylist és divatfotós, segíthetek neked ebben.

Lehet, hogy már így is kapkodod a fejed a gyorsan változó trendek és a magazinok ellentmondásos divattippjei között, és nem vágysz még több okosságra. Talán már kipróbáltál valami új külsőt, de nem érezted igazán magadénak. Szóval jogos a kérdés:

Miért is lesz ez jó neked?

Ahhoz, hogy gyönyörű legyél, nem kell sem vékonynak, sem magasnak lenned. Megmutatjuk, hogyan fejlesztheted az imázsodat a korodtól és a ruhaméretedtől függetlenül. A divattanácsadás és az átalakító fotózások – ahogy mi csináljuk – remek eszközök az autentikus átalakuláshoz. Engedd, hogy elkísérjünk ezen az úton!

Átalakító csomagok

A Te városod, a Te stílusod

Szeretnél úgy sétálni Budapest utcáin, mintha egy átutazóban lévő hollywoodi híresség lennél? Szívesen fotózkodnál a kedvenc helyeiden?

Akkor neked találtuk ki ezt az átalakító kalandot, profi fotózással egybekötve! Ha az időjárás engedi, kimehetünk Budapest látványosságaihoz vagy a személyes kedvenc helyedre – ha pedig nem, akkor mindig ott a stúdió.

Hozd el a kedvenc ruháidat, és a konzultáció során megmutatjuk, hogyan kombinálhatod őket új módokon. Hidd el, ez a mesteri sminket és fotózást magában foglaló gyors átalakítás jót fog tenni az önbizalmadnak is. A másfél órás fotózás végén 5 profi módon retusált fotóval (és persze egy élménnyel) leszel gazdagabb.

A csomag tartalma:

 • smink
 • stílus tanácsadás
 • másfél órás fotózás
 • 5 db retusált fotó
 • stúdióban vagy szabadtéren

Így néz ki egy átalakító nap, ha külső helyszínen fotózunk.

Teljes átváltozás

A Te külsőd vajon tükrözi az egyedi személyiségedet?

Ha hajlandó vagy több időt és energiát fektetni az átváltozásba, akkor a legjobb módja a teljes átalakító csomag. Megtanulhatod, hogyan öltözködj a testalkatodnak megfelelően, milyen színek illenek hozzád, mihez kezdj a hajaddal és hogyan sminkelj. Mindezt pedig lélegzetelállító fotókon örökítjük meg.

A teljes átalakítás során a stylist a kéréseidnek megfelelően állít össze Neked két különböző outfitet. A 3 órás fotózás előtt tetőtől talpig megújítunk, a végén pedig 10 retusált fotót kapsz kézhez. Ha pedig megtetszenek a fotózáson viselt ruhák, meg is vásárolhatod őket a bolti árukon.

Ha az időjárás engedi, kimehetünk Budapest látványosságaihoz vagy a személyes kedvenc helyedre – ha pedig nem, akkor mindig ott a stúdió.

A csomag tartalma:

 • smink és fodrász
 • 2 db outfit a stylist által összeállítva
 • 10 retusált fotó
 • 3 órás fotózás
 • stúdióban vagy külső helyszínen

VIP a Stílusom

Sokoldalú személyiség vagy, és minden oldalát meg szeretnéd mutatni?

Te is lehetsz címlaplány: próbálj ki 4 különböző, stylist által összeállított outfitet, kétféle sminkkel és hajviselettel!

Az átalakítás során személyre szabott tanácsokkal lát el egy stylist, egy fodrász és egy sminkmester, és akár külön helyszínt is szervezhetünk a fotózáshoz. Ha pedig megtetszenek a fotózáson viselt ruhák, meg is vásárolhatod őket a bolti árukon.

A csomag tartalma:

 • 2 különleges smink és hajviselet
 • 4 db outfit
 • 20 retusált fénykép
 • 5 órás fotózás
 • stúdióban vagy külső helyszínen
 • inni- és harapnivaló

Stílusos alapok

Tele van a szekrényed haszontalan ruhadarabokkal? Azt csak hiszed.

Újítsd meg a külsőd a lehető legrövidebb idő alatt egy ruhatárfrissítéssel, színtanácsadással és közös vásárlással. A ruhatár menedzsment megkímél a mindennapi bosszúságtól, ha arról van szó, hogy mit vegyél fel akár egy esküvőre, akár egy kirándulásra. Segítünk meghozni a legjobb döntéseket, hogy fontosabb dolgokra fordíthasd az idődet és energiádat.

Shopping túrák

Szeretnél kincseket keresni eldugott helyeken, vagy inkább egy kis útmutatásra lenne szükséged a budapesti üzletek dzsungelében?

Shopping túráink a divattervezők bemutatótermein, outleteken és használtruha-üzleteken keresztül vezetnek el Téged a kívánt darabokhoz. Garantáljuk, hogy igazi élmény lesz a vásárlás a saját stylistoddal. A túra végén nem csak egy halom fantasztikus ruhadarabbal térhetsz haza, de azt is tudni fogod, hogy legközelebb hol keresd őket.

Legyél a saját stylistod!

Szereted a saját kezedbe venni az irányítást? Szeretnél a profiktól tanulni?

Egyéni kurzus keretében megmutatjuk, hogyan öltözködj a testalkatodnak és a színeidnek megfelelően, hogyan hordd a hajadat különbözőféleképpen és készíts magadnak dögös sminkeket. Ha szeretnéd, be is szerezzük neked a szükséges sminktermékeket. Ez az egynapos styling workshopunk egyszemélyes változata, ami után nem lesz kérdés, hogy „Mit vegyek fel ma?”

Kérj ajánlatot, időpontot a lenti form segítségével:

Please feel free to contact us

* indicates required field