styling workshop

styling workshop

Neked is eszedbe jutott már, milyen lenne, ha a napod egy stílusos szettben, nagyszerű frizurával és egy alkalomhoz illő ügyes sminkben indulna? Hogyan lehetne mindezt lazán és időben megoldani? Kíváncsi vagy hogyan növelhetnéd az önbizalmad a megjelenéseddel? Hogyan emelhetnéd ki vagy formálhatnád a természetes adottságaidat?

Mindannyian erre vágyunk.

Bizonyára te is tapasztaltad már. Másképp reagálunk, mást feltételezünk egy elegáns, vonzó megjelenésű idegen esetén, mint egy ápolatlan és hanyag külsejű embernél. Bizonyos öltözet és megjelenés a siker kulcsa lehet egy megbeszélés, prezentáció vagy randi alatt. Más esetben egy előnytelen ruha kínos helyzetbe hozhat vagy láthatatlanná tehet bárkit a környezete számára. A megjelenésünknek hatása van az emberi kapcsolatainkra.

A  külső (is) számít, fordítsd az előnyödre.

A styling workshop során segítünk, hogy a hétköznapi megjelenésed tudatosan megújíthasd, a reggeli készülődés, öltözködés, sminkelés és frizurakészítés, örömteli és hatékony legyen.

aFashionGuide styling workshop

Az stílustanácsadást Fehér Andrea stylist és fotós tartja, az  workshopokat Villás Brigi smink mester és Aponyiné Alexandra fodrász.

Eddigi beauty makeover munkáinkat aFashionGuide oldalon és Facebook oldalunkon tudod ízelítőképp megnézni.

A styling workshop után könnyedén összerakod majd a legelőnyösebb öltözetet magadnak, a smink és a frizura készítés már játék lesz. Jobban fogod érteni, milyen a te saját stílusod. Tudni fogod, milyen fazon, szín, forma és minta a legelőnyösebb számodra. Lehetséges mellékhatások: egészséges önbizalom és sok sok bók.

Visszajelzés a korábbi résztvevőktől:

„A hajsütés (göndörítés) fortélyai fantasztikusak voltak! Még gyakorlatlan mozdulatokkal is 20-25 perc alatt szuper hajat tudok csinálni!”  Timi, Budapest

„Egyszerű, praktikus smink lépésekkel szuper sminket tudok készíteni már rövid idő alatt!” Melinda, Budapest

„Valami olyan plusz dolgot adott a tanfolyam, ami azóta is boldogabbá teszi a napjaimat, bár még csak 4 nap telt el. A környezetemben élők is észre vették a változást, pedig még csak óvatosan alkalmazom a tanultakat!” Zita, Baja

„A workshop után a kisugárzásomra több pozitív visszajelzést kaptam, nem töltök sokkal több időt a sminkeléssel, inkább tudatosabban használom a tanult technikákat.” Kata, Budapest

„Szuper volt a stylist hétvége, örülök, hogy elmentem! Azóta már sikerült egyszer úgy kivasalnom a hajam, hogy mindenki azt hitte, fodrásznál voltam.” Alíz, Budapest

„A leghasznosabb dolog a sminkelési technikák, illetve az üzleti öltözködési szabályok, tippek voltak.” Viki, Budapest

Így haladtak a korábbi workshop résztvevői:

teljes styling workshop

Tetőtől talpig megújíthatod a külsőd egy nap alatt:  stílustanácsadás, sminkoktatás és frizurakészítés oktatás 2-3 fős kis csoportokban. A három témán a kis csoportok párhuzamosan dolgoznak. Ezt a workshopot minimum 6, maximum 8 fő részvételével tartjuk, hogy  Rád tudjuk “szabni” a tananyagot.

időbeosztás

9:50 – 10:00 –   regisztráció

10:00 – 12:30 –   Styling Workshop 1 – Légy a saját stylistod

Hogyan sugározzon az egyéniséged a megjelenéseden keresztül? Hogy tudsz megújulni a saját stílusjegyeid megőrzésével? A Te testalkatodra és színtípusodra mi a legideálisabb öltözet? Mi van most trendben, mért jó ha tudod hogyan tudod beépíteni a ruhatáradba?  A stílustanácsadás workshopon minderre választ kapsz.

12:30 – 13:00 – ebéd

13:00 – 15:30 – HairStyling  Workshop 2 – Szénaboglyából hajkorona?

Hajat ugyan nem vágunk, és nem színezünk, de fodrász útmutatásával begyakorolhatod, hogyan tudsz otthon pár perc alatt csodás frizurákat készíteni. Vasalva, sütve, fonva vagy tűzve, ami a legjobban illik hozzád.

15:30 – 15:40 – szünet

15:40 – 18:00 – Styling  Workshop 3 – Smink? Hogyan?

Mini smink tanfolyam kezdő / haladó / pro szinten, attól függően mit szeretnél.  Sminkmester útmutatásaival elkészítheted a saját sminked. A sminkeszközök megfelelő használatát megtanulhatod. Így az arcformádnak és színtípusodnak legelőnyösebb fogásokat könnyen elsajátíthatod.

A tényleges időbeosztás ettől eltérhet, lehet, hogy több szünetet tartunk, lehet, hogy kevesebbet, ahogy szeretnétek.

mini styling workshop

Egész napra nem tudod magad szabaddá tenni? Csak a hajformázás, a stílustanácsa vagy a smink érdekel? Külön is jelentkezhetsz a workshopokra.

időbeosztás

14:50 – 15:00 –   regisztráció

15:00 – 18:00 –   Styling/ Makeup vagy Hajformázás Workshop 

regisztráció

Az egy napos teljes styling workshop díja 45.000 Ft, a mini workshop díja 20.000-25.000 Ft. Az árak 27% Áfát tartalmaznak. Tapasztalatunk szerint a résztvevők a workshop díjának többszörösét megtakarítják a tréninget követően tudatosabb és előnyösebb vásárlási döntések meghozatalával.

nézd meg jelenlegi akciónkat 

A lent jelentkezési ív kitöltésével tudsz jelentkezni. E-mailben visszaigazoljuk a jelentkezésed.

Ha mégsem tudsz részt venni a workshopon, kérlek, legalább 48 órával előtte jelezd e-mailben ([email protected]), visszautaljuk a díjat levonás nélkül. 48 órán belüli lemondás esetén csak akkor tudjuk visszafizetni a díjat, ha valaki eljön helyetted (pl várólistáról). Ennek oka, hogy kis létszámmal indítjuk a workshopot, mindenkire számítunk.

Mit hozz magaddal?

  • Stílustanácsadás workshop: 1-2 saját outfitet (ruha, kabát, felső, táska, cipő, ékszerek)
  • Smink workshop: saját sminkeszközeidet (ecset, alapozó, púder)
  • Hairstyling workshop: amivel a frizurádat el szoktad készíteni (hajvasaló, fésűk, hajlakk, de hajszárítót ne).

Miért? Átnézzük, mit használsz otthon és megtudhatod, mivel érdemes kiegészíteni azokat. Ha gurulós bőrönddel érkezel könnyebb lesz. A workshop nem arról szól, hogy Channel szemhéjpúdered van, vagy Miss Sporty, arra vagyunk kíváncsiak mit és hogyan használsz.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz magaddal hozni ennyi mindent (pl. nincs még sminkkészleted), nem gond. Biztosítunk minden eszközt. Lesznek sminktermékek, hogy ki tudd próbálni őket, valamint ruhákat, ékszereket is hozunk, ezekkel is tudsz gyakorolni.

Kényelmes öltözetben, előző nap este mosott hajjal, smink nélkül (vagy minimális sminkben) ajánlott érkezni. Ha szeretnéd, készítünk rólad előtte – utána fotókat, hogy lásd a különbséget, mit alkottunk aznap.

Ha további kérdésed lenne, jelezd bátran e-mailben vagy telefonon +36 20 569 5884.

Sok szeretettel várunk,

Andi

A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 8 napon belül e-mailben jelezheted az [email protected] címen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “Submit” gombra kattintással a Style Coachers Kft-vel.-vel (4600 Kisvárda, Hulics út 2., adószám: 24981419-2-15., cégjegyzékszám: 15-09-082045) kötöd.