referenciák

Lookbook készítéséhez styling (stílustanácsadás) és fotós munkánkkal segítettük a pihe-puha pamutpólókat készítő PAMUT Budapestet, werk fotókat készítettünk Kat Williford amerikai divattervező számára a pólók nyomtatásáról. A webshop képanyaga is a mi kezünk alól kerül ki. Képeink és stylist munkáink így bekerültek a JOY és a MARIE CLAIRE divatrovatába is.

 

A Central Média Akadémia stylist kurzusa után 2014-ben s Nők Lapja stylistjainak munkájába nyertem betekintést stylist asszisztensként.

 

Üzleti portré fotózás, stylinggal és sminkkel a MONACO magazinba:

 

Szépítő fotózásaink, amire büszkék vagyunk:

 

Stílustanácsadás és fotós munkáimból egy kis ízelítő: a Világítás és Modellfotózás Mesterkurzus alatt (Fotósarok) többször is fotóztam Anettet stylinggal kiegészítve. Az első három kép a tanfolyamtól függetlenül saját koncepció alapján készült, smink, frizura, styling és fotókompozíció is saját csapattal készített munka. A többi képet a kurzus alatt készítettem.

 

Mirthával többször is dolgoztam együtt, hogy modell munkájához megfelelő induló portfóliója legyen. A styling részét néhány alkalommal Nyaka Edinával (Et Vous) közösen alkottuk meg, a fotózás saját koncepciós és kompozíció alapján történt. Az utolsó három kép Erős Petrával közös munkánk eredménye.

 

Lillával, a Miss Universe szépségverseny döntősével is több alkalommal dolgoztunk együtt. Fotózás, smink, styling és kompozíció saját csapattal történt.

 

A Székesfehérvári szépségverseny győzteseit fotóztuk Konkoly Tiborral.