Légy egyedi és bohókás: avagy hogyan borzold a hajad a sapka alá?

Légy egyedi és bohókás: avagy hogyan borzold a hajad a sapka alá?

Az őszi és téli időszak hűvös levegője ugyan sok rétegnyi ruha alá rejt minket, viszont ezeken a szürke napokon is keressük azokat a pozitív dolgokat, amivel őszinte mosolyt csalhatunk az arcunkra. S, ha már hétfő, ködös reggel, akkor zavarjuk össze a világot és induljunk el otthonról valami igazán egyedi fizimiskával.

A magyar tervezők fantasztikus sapkákat kínálnak nelünk Pop-up store-jaikban, illetve az egyre nagyobb számban megrendezett vásárokon. Szerezzünk be tőlük egy kedvenc darabot itt, vagy a plázák kiegészítő boltjaiban… és már csak a megfelelő frizurát kell elkészítenünk hozzá, hogy teljes legyen a kép.

S mire is ügyelj a beszerzéskor?

  • Akár rövid, akár hosszú hajhoz választod a sapkát, minden esetben az az elsődleges szempont, hogy milyen színű fejfedőt választasz az arcbőrödhöz. Ügyelj arra, hogy ne sápítson, hiszen most pár árnyalattal eleve fakóbb a bőrünk.
  • Anyaga legyen könnyed és kényelmes. Plusz most nem a téli sportokhoz választunk valami védőfelszerelést, szóval lehet akár vékonyabb anyagból, hiszen a közlekedés során sem akarod lekapkodni a fejedről.
  • Próbálj fel merészebb darabokat: kísérletezz és tesztelj. Az arcformádhoz illeszkedő legtökéletesebb sapka ott lesz a polcokon, csak szánj rá bőven időt.

Ha pedig megtaláltad a tökéleteset, akkor a mai nap tökéletes alkalom arra, hogy debütáljon! Göndörítsd, borzold, fésüld most a másik irányból vagy tűzd fel lazán csak az egyik oldalon… a Te döntésed. A lényed, hogy legyél egy kicsit bátrabb és meglátod meghozza a gyümölcsét. Ezzel a kis különleges napindítással pedig már feldobod a napod és garantáltan jobb kedvre deríted a körülötted lévőket is magabiztos kisugárzásoddal.

Ha pedig további frizura és öltözködési tippeket szeretnél személyre szabottan, akkor jelentkezz a StílusÉrzék.hu workshopjaira és tanulj egyszerű fogásokat, különleges trükköket.

… addig is íme egy egyszerű hajgöndörítő trükkünk:

stiluserzek.hu - frizura