rólam

 A Fashion Guide in Budapest

Andrea Fehér – Fashion Guide style consultant and photographer

Fashion Guide style consultant and photographer

 Stylist BIO

Féltve dédelgetett álmaim között szerepelt, hogy stílustanácsadással és a fotózással foglalkozzam, hobbiként vagy hivatásként, de mindig a szívemhez közel éreztem ezt a két csodálatosan kreatív én önkifejező területet. Egy sikeres nemzetközi vállalati kultúrát hagytam magam mögött, hogy ez az álmom valósággá váljon.

Multinacionális cégeknél középvezetőként töltött éveim során én magam is tapasztaltam, hogy drága kosztümök, cipők és táskák felhalmozása nem teszi teljessé a ruhatáram, nem lesz tőle önkifejező az öltözködésem. A hiteles és stílusos megjelenés ettől többről szól.

A FotóSarok fotóiskolában és Karl Taylor fotós kurzusain csiszolhattam fotográfus tudásomat. Stylist végzettségem a Central Media Akadémián, Budapesten szereztem a Nők Lapja stylistjainak szárnyai alatt. Stílustanácsadói eszköztáramat Ambre Renaud ausztrál stylist online kurzusai és a milánói Universita Bocconi Divat Management online kurzusa gazdagította.

Hiszem, hogy előnyös és csodás fotók mindenkiről készülhetnek, a megnyerő és hiteles külső pedig bárki számára elérhető.  A stílusos öltözködés főként intuitív döntések sorozatának vizuálisan érzékelhető eredménye, így mint minden kreatív terület az Életben, fejleszthető, csiszolható, tanulható és változások sorozatát indíthatja el.

Az átalakító fotózások és a Nők Lapja divatrovatába való betekintés során szerzett tapasztalat sokat segítettek abban, hogy megértsem, mitől lehet sugárzóan gyönyörű egy hétköznapi ember a fényképeken, hogyan készülhet bárkiről a címlapfotó. Ugyanakkor azt is megértettem mi a különbség egy fotó kedvéért összeválogatott outfit és a mindennapok praktikus és stílusos öltözete között.

Egy megfelelően összeállított outfit belépő lehet egy sikeres előadáshoz, új álláshoz, ügyfélhez, romantikus randihoz. Személyes megjelenésünk többet elárulhat rólunk és más szempontból is megmutat minket, mint egy jól megszerkesztett CV, LinkedIn oldal, ügyfél referencia lista vagy fél órás chat egy randi oldalon.

Az első benyomás, amiből biztosan csak egy van, nagyban függ az öltözetünktől. Egy találkozó vagy előadás az első pár másodpercében érzékeljük és informálódunk a másik személyiségéről, hangulatáról. Következtetést vonhatuk le az anyagi helyzetéről, státuszáról, felkészültségéről, megbízhatóságáról.

Te milyen benyomást teszel elsőre? Rólad mit árul el az öltözködésed? Milyen fotók készülnek rólad?

Ha szeretnél tenni egy lépést egy sikeres, megnyerő külső irányába, fordulj hozzám bizalommal.

Remélem hamarosan találkozunk!

Andrea